Friday, April 22, 2011

" SHARYFAH NATASYA "...Si Pencuri Misteri...

*pencuri mcm nie yg kite suke...hahahaha !!!


kenapa ari nie aku nak ckp psl pencuri???
psl brg aku kene curi ke???
OH TIDAKKK SESEKALI !!!
sebenarnye hal nie mmg berkaitan dgn curi...
nak tau ape sebenarnye da jadi???*ce cite , ce cite !!!
aku akn ceritakn ape sbenarnye yg da berlaku...


CERITANYE BERMULA BEGINI.....


mlm 20 April , 
dikala aku sdg nyenyak dibuai mimpi yg indah ,
bermimpikan diriku bersama si tuuuuuut  , *spe e2 si tuuuut uw , jgn tnye heh , RAHSIA ! hihihi !  
aku mendapat 1 panggilan dlm pkl 11 mlm..*panggilan nie telah memotong stim tido aku tau !
dari sahabatku yg brnme Amnan si penjual madu tualang yg terkenal di area rumah aku nie...
and aku xsngke , 
panggilan uw telah mnyebabkan aku xdpt melelapkn smula mata aku...
dan ianye jugak mnyebabkn kwn aku yg brnme Mohammad Fadhil brgado sakan dgn orang rumah beliau...
kwn aku nie pon bila kol aku , dye ceritaknla kepada aku ape yg berlaku sbenarnye...


ACTUALLY...


aku mndapat 1 maklumat...
bahawasanye ade 1 hamba ALLAH yg aku xtau pon siape dye sbenarnye...*jantan ke betina xtau la...silap2 khunsa kot...
dye nie da job gmba aku dgn mmbe aku si Fadhil nie dr profile aku weyh!!!
kenapa aku ckp profile aku???
bcoz hanye aku aje yg ade gamba yg dimaksudkan e2...
dan apabila aku menjengah ke profile Facebook org yg dimaksudkan uw , 
mmg terbukti bahawe dye da rembat gamba kami yg hensem nie...*hensem ke???hehehehe !!!
utk dijadikan default picture nye...
yg aku xboley blah uw , 
screen name hamba ALLAH nie menggunakan nme pompuan...
nmenye " SHARYFAH NATASYA ".....*nme mcm nk glamer jugak kdg2...
tp pki gamba lelaki...*gamba kiteorg pulak 2...xde gamba lain ke???
cube la pki gamba beruk ke , tarzan ke....
xade la org mrh...*ntah2 muke owner profile uw mcm tarzan kot , psl uw guna gamba kteowg...hahaha !!


kalau korg nak tau , 
hal nie telah mnyebabkan si Fadhil nie telah bergado sakan yg tramat dgn awek beliau yg hnye boley kowg kenali sbg "Isabell "...*nme ade kelas gitu beb...jgn mrh iye padel , kih6!!! aku lupe nme btol awek ko...
kalau xsalah aku , prgadohan nie trbwk2 smpai la ke pagi hingga beliau trpakse brsusah pyh memujuk org rumah beliau...*e2 mnurut ape yg aku dgr dr tuan punye badan uw la...kalau ade salah bgtau iye Mr.Padel...
but ALHAMDULILLAH...
nseb bek la " rumah tangga " dyowg yg mula2 goyah uw dpt diselamatkn...*chewahhhhh , konon mcm dramatik jugak kdg2 , kih6!!!


SEBENARNYE...


ape yg aku risaukn skg , 
aku tkt kalau2 owner profile uw gunakn gamba kteowg utk wt bnde yg bukan2...
example mcm nk wt bnde jahat ke kn...
xke naya kiteorg...
kite xtau , zaman skg mcm2 boley jadi rite...
aku ade jugak try anta mct kt Facebook hamba ALLAH uw tnye spe dye , but xade balasan...
dan perbuatan dye nie telah membuatkn hati aku panas je tau !!! *sabo jela apek oi !


PAPEPON , 


kalau pemilik Facebook profile " SHARYFAH NATASYA " terbaca entry nie...
aku sbenarnye ade 1 KATA - KATA KHAS utk kau , wahai pemilik profile " SHARYFAH NATASYA " * peringatan saje iye wahai " SHARYFAH NATASYA " !!!  ,


" AKU SYORKAN BAIK KO MENGAKU SIAPE KO , AKU RASA KO NIE MESTI KENAL AKU DGN PADEL RITE???AND KO MESTI TAU PANAS BARAN AKU MCMANE KN KALAU ORG WT TAIK DGN AKU???KALAU AKU DA NAIK ANGIN AKU XBANYAK CITER , MMG AKU TEBAS JE MUKE KAU MCM GAMBA KT BAWAH NIE !!! TAK KIRA LA KO UW LAKI KE POMPUAN KE , BARU KAU TAU !!! " *pergghh ! aku nie mcm kompem berani jugak kn nk wt mcm kt bwh nie...hehehe !!!


*kau nak ke muke kau jadi mcm nie " SHARYFAH NATASYA "  ???
kalau xnak bek kau mengaku siape kau wahai pencuri gamba aku !!!
so from here aku da dpt 1 pengajaran...
mulai saat nie aku kne privatekn gamba aku di Facebook utk mengelakkan mereka2 yg xde tanggungjawab & sivik mcm " SHARYFAH NATASYA " nie dari sesuka hati mencuri gamba aku...
kerana sesungguhnya mereka2 nie sume mmg telah tergolong dlm golongan2  "BNM " *bukan Bank Negara M'sia tapi Bodoh Nak Mampos !!!


p/s : kepada " SHARYFAH NATASYA " , kalau kau terbaca entry nie , aku ade 1 jalan pnyelesaian yg baik utk kau...kalau kau bgtau siape kau dlm mse 1-2 minggu nie , aku ley maafkan perbuatan kau nie...but kalau lps sminggu dua nie kau xde nk wt permohonan maaf kat kami berdua , STANDBY !!! penyelesaian cara nakal pulak yg muncul lps nie!!! kih6!!! *ketawa jahat...

1 ulasan:

nur syazana adilah said...

perrrghh..relax arh bro..scret admire kowg la tuh..