Wednesday, April 20, 2011

Coretan Pertamaku....

ASSALAMUALAIKUM !

waahhhhh ! akhirnye aku berjaya mendirikan sebuah blog sendiri yg aku boley anggap sbg baby baru aku , hahahaha!...terima kasih aku ucapkn pada kazen aku , Fatimah a.k.a Timah Senget psl ko sudi bantu aku dirikan blog utk aku...al-maklum sajelah , aku nie mne la reti nak gunakan blog2 nie...kalau takat FB ke , Twitter ke , Myspace ke sume 2 kacang sgt nak gunakannya...*alamak , ter 'kerek' la pulak , kih6 !...ade org pernah tanya dgn aku , kenapa pulak tetibe aku nak berjinak2 dlm bidang blog nie....mcm biase aku bgtau dyeorg yg bahawasanye aku nie nak try bende2 baru...*sebenarnye ade motif len di sebalik aku nak men blog nie...hehehehe ! tapi bende 2 bak kate Siti Nurhaliza "Biarlah Rahsia" iye*...papepon , mulai dari skg aku da berjaya utk memiliki sebuah blog & sekaligus bermula la perjalanan hidup aku utk menjadi seorang BLOGGER BOY ! ! !

3 ulasan:

Black_roses92 said...

yeahh!! da buley da.. hehe..
oi2!! sejak bila lak aku jadi minat senget??

Jaja said...

TAHNIAHHH SEBAB DAH ADA BLOGGG!! pasni, suruh uyu pulak buat blogg. :)

Jaja said...

testing. testing.