Wednesday, November 9, 2011

Kerana Duit,Segalanya Boleh....

ASSALAMUALAIKUM...

Alhamdulillah , syukur lah ari nie aku masih larat lg nk update blog aku nie...
kali nie aku nk story kt korang psl keje gila yg aku wt ari nie.....

korang jgn trkejut....
ari nie , 9 November 2011...
aku telah menyahut cabaran kwn2 aku utk mkn 1 sudu garam....

TAK PERCAYA ? ? ?
NIE BUKTINYA....


KEPADA ORG LAIN , DON'T TRY THIS AT HOME !

ape yg aku nk tonjolkn kt sini...
manusia akan sanggup wt ape aje utk sesuatu...
mcm uw jgk la aku....
duit pnye psl  , aku sanggup bedal sesudu garam...
maybe org akn ckp aku nie da xbetol...
but 1 je aku nk tnye korang...

KORANG BERANI KE X ?

hahahahahahaha !
so klu xberani , jgn nnt ske2 nk kritik aku sebarang2...
korang pon akn brperasaan mcm aku gk...
sanggup wt ape aje asl korang boley memiliki ape yg korang nk...
xkira la nk brjaya dlm hidup ke , psl nk rebut ati perempuan yg korang syok ke...
asl korang kne berani la...
bak kata org2 tua...

" KALAU TAKUT DILAMBUNG OMBAK , JGN BERUMAH DI TEPI PANTAI.... "

p/s:manusia sentiasa ade sifat ingin mencuba...papepon , don't try this at home oke... (-: